011-DSC_0327

Říjen, 4, 2016 / 0 comments

11/365 A je tu další den, po medvědím ránu včera jsme si prošli Whistler, rozhodili pár životopisů a tak nějak se začali rozkoukávat. A další den jsme v tom pokračovali. Tahle dobrota, to je údajně kanadské národní jídlo, jmenuje se to "Poutine", dali jsme si verzi Canadian a Europian s klobásou. Ale základ je kupa hranolek zalitá UHO omáčkou (univerzální hnědou omáčkou) a do toho trocha nakrájené goudy + osmahlá cibule. Mně to docela chutnalo, Pája na to asi časem poví svůj názor coby blogerka Paní Čuba :-) (ale rozhodně z této národní specialitky nebyla tak nadšená jako já ;-)

11/365 A je tu další den, po medvědím ránu včera jsme si prošli Whistler, rozhodili pár životopisů a tak nějak se začali rozkoukávat. A další den jsme v tom pokračovali. Tahle dobrota, to je údajně kanadské národní jídlo, jmenuje se to „Poutine“, dali jsme si verzi Canadian a Europian s klobásou. Ale základ je kupa hranolek zalitá UHO omáčkou (univerzální hnědou omáčkou) a do toho trocha nakrájené goudy + osmahlá cibule. Mně to docela chutnalo, Pája na to asi časem poví svůj názor coby blogerka Paní Čuba 🙂 (ale rozhodně z této národní specialitky nebyla tak nadšená jako já 😉

Pokud se Vám mé fotky líbí, budu moc vděčný za sdílení pomocí tlačítek níže :o)

Leave a Reply

Post Comment